Ford Magyarország

Autós üldözésre alkalmas rendőrségi hibriddel rukkolt ki a Ford, ráadásul a benzines elődnél kétszer jobb hatótávval

Még hogy gyengécskék, lassúak és csak rövid távolságra alkalmasak az elektromos autók, hibridek? Mutatunk néhányat, melyek a SUV-októl a pickupokig szinte valamennyi kategóriában meglepetéssel szolgálnak. Ráadásul aszfaltba épített vezeték nélküli gyorstápokkal hamarosan töltésük is jóval kényelmesebb lesz.

hvg.hu Autó

Az ajtónyitóval robbantotta fel saját kocsiját

Mindenki látott már olyan autórobbantásos filmjelenetet, amikor a szereplő megnyomja a távirányító gombját és a jármű a levegőbe repül. Egy amerikai férfi a saját lakása előtt, a saját autójával élte át ugyanezt, igaz, teljesen váratlanul…

hvg.hu Autó

Ford Atlas:a pickup jövője - videó

Egyszerre brutális és futurisztikus az Atlas fantázianevű kisteherautó-tanulmány, amelyet a Ford tárt a nyilvánosság elé a Detroiti Autószalonon. A rafinált kényelmi megoldásokkal felvértezett koncepció nem más, mint a márka amerikai zászlóshajójának számító F-150 új generációjának előszele.

hvg.hu Autó

Jótékonysági célból árverezik George W. Bush Ford F-150-esét

Igazi elnöki verdára lehet licitálni a Barret-Jackson aukciósháznál jövő januárban: a cégnél a 43. amerikai elnök, George W. Bush 2009-es évjáratú Ford F-150-ese kerül kalapács alá, ráadásul a bevételt jótékonysági célra fordítják.


A címlapról ajánljuk