MTI Sport

Kispadra ültették Buffont

A következő két bajnoki fordulóban nem az olasz védi a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának kapuját.

hvg.hu Sport

Buffon kifakadt: Az ilyen embernek szemeteskuka van a szíve helyén

"Hihetetlen, hogy egy ember ilyen könnyedén semmivé tudja foszlatni az álmainkat, kivált egy ekkora feltámadás után" – mondta Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa az angol játékvezetőre, Michael Oliverre utalva, miután az az addig álomszerűen alakuló Bajnokok Ligája-visszavágón büntetőt ítélt a Real Madridnak a 93. percben.

MTI Sport

Buffonnak nincs még itt a vége

A kapus mégsem vonul vissza a válogatottságtól, pedig két héttel ezelőtt könnyek között jelentette be, hogy többet nem lép pályára a Squadra Azzurrában.

MTI Sport

Az év csapata: megvan a kapusok listája

A spanyol Iker Casillas, a cseh Petr Cech, a német Manuel Neuer, az angol Joe Hart és az olasz Gianluigi Buffon szerepel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFpro) által kiadott listán - közülük kerül ki az a kapus, aki az Év csapatában kap majd helyet.

hvg.hu Sport

Buffon örül, hogy hatalmas gólt lőtt neki Oscar

A Juventus hálóőre elárulta, hogy nem öröm számára, ha gólt kap, de azt elismerte, hogy akkora gólnak részese lenni, mint amekkorát Oscar lőtt neki a 2-2-vel végződő Chelsea elleni összecsapáson, jó érzés volt számára.

hvg.hu Foci

Buffon a Premier League-et hibáztatja

Az olasz válogatott hálóőre nem hagyta szó nélkül az angolok Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményét. Szerinte a bajnokságuk felelős mindenért.

hvg.hu Foci

Casillas: "Olyan akartam lenni, mint Buffon"

A két kapus csapatkapitányként fogja felvezetni csapatát az Európa-bajnokság döntőjére. Iker Casillas nyilatkozott arról, hogy neki mindig is példaképe volt az olaszok kapusa, Gianluigi Buffon.

hvg.hu Foci

Buffon a szurkolókért akar nyerni

A vasárnap esti találkozót az olaszok hálóőre nem csak magáért, a csapatért, hanem mindazokért is szeretné megnyerni, akik végig mellettük voltak.

MTI Sport

"Buffon rossz példával szolgál a fiataloknak"

Az olasz játékvezetői bizottság elnöke szerint Gianluigi Buffon, a Juventus világbajnok kapusa rossz példát mutatott azzal, hogy az AC Milan elleni rangadót követően azt nyilatkozta, akkor sem segítette volna a bírót, ha látja, hogy Sulley Muntari fejese után áthaladt a labda a gólvonalon.

1 2

A címlapról ajánljuk