HVG Itthon

Kiss Gergely a legnagyobb vízilabdás rocker

Zeneszeretetéről, a lányos apák sorsáról és a gyerekkori vizes élményeiről is beszélt Kiss Gergely vízilabdázó a HVG Portré rovatának. Barbie, Red Hot Chili Peppers és liberális konzervativizmus a medencében.

hvg.hu Sport

Végleg visszavonul a magyar vízilabdás klasszis

Az idényt még befejezi, de aztán klubszinten is befejezi a pályafutását Kiss Gergely vízilabdázó – derül ki a Heti Válasz cikkéből. A 37 éves klasszis arról is beszélt: nem kizárt, hogy Benedek Tibor még Kemény Dénesnél is eredményesebb szövetségi kapitány lesz.

MTI Sport

Új néven fut tovább a Honvéd

Új névadó szponzorra talált, és RacioNet-Honvédként folytatja szereplését a férfi vízilabda ob I legutóbbi idényének hatodik helyezettje.

Simon Andrea Csapatsportok

Kiss Gergely: „elég mélyről próbáltam meg visszajönni”

Az előző három olimpiához hasonlóan Londonban is megfeszült, hogy aranyat nyerjen a vízilabdacsapat, de ezúttal nem tudta hozni a tőle megszokott extrákat. Egyelőre úgy érzi, nem játszik többet a válogatottban, a Honvédban örömpólózik a régi pajtásokkal.

MTI Sport

Kiss Gergely a Honvédban pólózik tovább

A Vasas után a Honvédban folytatja vízilabdás pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, aki a londoni ötkarikás játékokon elért ötödik hely után bejelentette, valószínűleg nem játszik többet a válogatottban.

Csurka Gergely (London) Csapatsportok

Csak a szokásos?

A 2011-es sanghaji vb-elődöntő mutatta meg igazán: ha összeáll a kép, még mindig mi vagyunk a legjobbak. A szerbek ellen senki sem szokott elmenni az elején néggyel, aztán brillírozva őrizni az előnyt hosszú időn keresztül. Az volt az a játék, amire alapozni lehet Londonban is. Ha akkor ment, most is sikerülhet, ráadásul még erősödtünk is azóta.

Simon Andrea Csapatsportok

Kemény Dénes: "Képesek vagyunk most már bárkit megverni"

Kemény Dénes eddig 21 olimpiai bajnokot adott a magyar sportnak és Londonba is azért megy, hogy zsinórban negyedszer is olimpiát nyerjen csapatával. Ez még egyetlen országnak, játékosnak, edzőnek sem sikerült. Szerinte ez a csapat már képes legyőzni bárkit: "ez a csapat már kezd úgy működni, mint egy klubcsapat".

Simon Andrea - Somos Ákos Csapatsportok

Kásás: "a mi álmaink arról szólnak, hogy olimpiát nyerjünk"

Teljes a létszám a magyar vízilabda-válogatottnál. Illetve majdnem teljes: a pozitív doppingminta miatt elbírálásra váró szegedi Török Béla nincs ott a 19-es keretben, befutottak viszont a Bajnokok Ligája négyes döntőn szereplő magyar pólósok. Ketten – Kásás, Madaras – BL-győztesként, ketten – a Varga testvérek – ezüstérmesként, a Vasas különítménye pedig a Final Four negyedik helyével, kevesebb sikerélménnyel.

MTI Sport

Kiss és Boskovic távozik a Vasastól

A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, valamint a horvát világbajnok Miho Boskovic is távozik a magyar bajnok, Bajnokok Ligája-negyedik Vasas vízilabdacsapatától.

hvg.hu Sport

„Mert az egyéni sportolókat csodálom…” - még 102 nap Londonig

A száznál több magyar kvótás – a szám még bővülhet – nem egyforma esélyekkel és reményekkel utazik a londoni olimpiára, a pekingi termést jó lenne felülmúlni, de 2008 óvatosságra is int. Most még higgadt optimizmussal beszélnek az esélyekről olimpiai sikersportágaink képviselői, akiken van, vagy majd lesz teher, ha nem is ugyanakkora.

Simon Andrea Sport

Kiss Gergely: „nem voltunk elég rámenősek”

Az Eb-bronznak tud örülni, a délszlávok erényeit nagyra tartja és az olimpiával személyes viszonyt ápol Kiss Gergely. Az eindhoveni Eb-n szereplő magyar válogatott egyik legjobbja azt mondja: ha sikerül szilárd falanxot alkotni, megvédhető az olimpiai bajnoki cím.

1 2

A címlapról ajánljuk