hvg.hu Világ

Ennyi csapás elől már Trump sem tud elhajolni, de ha kiütik, jön a következő gond

Elnöksége, de lehet, hogy élete legnehezebb óráit éli át Donald Trump, miután volt személyes ügyvédje – és megbízható megoldó embere – Michael Cohen ellene vallott egy vádalku keretében, volt kampányfőnökét, Paul Manafortot pedig elítélték csalás vádjával. Közben egy újabb amerikai nő állt elő azzal, hogy az amerikai elnök évekkel ezelőtt erőszakoskodott vele.

Nagy Gábor Világ

A simlis lobbista tálalhat ki Trump és az oroszok kapcsolatáról

Pénzmosás és adócsalás miatt emeltek vádat Paul Manafort ellen, aki tavaly rövid ideig Donald Trump kampányfőnöke volt. Az ezért járó húszéves börtön ráveheti arra, hogy valljon a milliárdos politikai gépezete és az oroszok közti kapcsolatról.

hvg.hu Világ

Trump visszaszólt kampányfőnöke megvádolása után

Az amerikai elnök volt kampányfőnöke, Paul Manafort és annak korábbi üzlettársa, Rick Gates ellen emeltek vádat, pénzmosással és adócsalással gyanúsítják őket. Közben kiderült, egy másik Trump-tanácsadó hazudott az FBI-nak.

MTI / hvg.hu Világ

Megvádolták Trump volt kampánymenedzserét

A vádat még pénteken nyújtotta be annak a vizsgálatnak az irányítója, amely a tavalyi elnökválasztásba történt orosz beavatkozást igyekszik feltárni. Hogy kik ellen, az hétfőn került nyilvánosságra. Manafort már be is sétált az FBI-hoz.


A címlapról ajánljuk