hvg.hu Itthon

Ízekre szedték a Nemzeti Sport 2rule-t védő cikkét

Nem lesz olcsóbb a 2rule a multicégeknél, árulta el a cég ügyvezetője egy futballbloggernek. A Nemzeti Sport márkát védő cikke viszont ennek ellenkezőjét állítja. A 2rule-t védő cikket Kele János szed ízekre a Facebookon.

hvg.hu Itthon

A nap híre: sportriportereket fognak képezni a TF-en

Mocsai Lajos végre megtalálta Szöllősi Györgyöt, akive beindulhat a sportriporter-képzés a TF-en. Szöllősi szerint külön jó, hogy a sportcsatornák és a Mediaworks is magyar tulajdonban van. A magyar sportba több szürkeállomány kell.

hvg.hu Itthon

Garancsi a befolyásáról: "Messze túlértékelik a lehetőségeimet"

Kétoldalas nagyinterjút készített a Nemzeti Sport az Orbán Viktorral baráti kapcsolatot ápoló Garancsi István üzletemberrel abból az alkalomból, hogy tíz éve vette meg a Videotont. A klub és a foci mellett arról is beszélt, hogy legutóbb Patagóniában biciklitúrázott, odavan a prímszámokért, és most a Duna Aréna a kedvenc ingatlanprojektje. Szerinte túlértékelik a lehetőségeit, akik a legbefolyásosabbak között tartják számon.

Mizsur András - Bodnár Zsolt Itthon

Vajna világsztárt akar Puskás Öcsi szerepére, de jó-e nekünk Harry Potter?

Andy Vajna lesz a titokban készülő Puskás-film producere, a szakmai hitelességért pedig Orbán sportújságírója felel majd. Azt még nem tudni, hogy ki játssza a legismertebb magyar labdarúgót, de a kormány propagandaújságjának több jelölje is van már. A hvg.hu sem maradt adós a tippekkel, és megnevezünk három magyar színészt, aki képes lehet Puskás bőrébe bújni. Ön is szavazhat, hogy ki legyen az Aranycsapat legendája!

hvg.hu Kult

Egy sor egykori köztévést igazol le a Hír Tv

Veiszer Alindán kívül műsort kap a Hír Tv-nél Kovács István "Kokó", és az MTVA-tól nemrég távozott Szőllősi Györgyi is, szintén a köztévétől megy a csatornához Reisz András meteorológus is.

hvg.hu Sport

"Blatter for president!" - üzent a Puskás-akadémia volt sajtófőnöke

Joseph Blatternek szurkol a mai FIFA-elnökválasztáson Szöllősi György, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia volt kommunikációs igazgatója, a Puskás-gyűjteményt kezelő Puskás Intézet jelenlegi vezetője és a Magyar Sportújságírók Szövetségének új elnöke – legalábbis ezt írta ki egy Facebook-fotó alá, amely a FIFA mai, Zürichben zajló tisztújító kongresszusán készült.

Dobszay János; Kelemen Zoltán Sport

Orbán Viktor nem az a kíméletlen főnök

„Ugyanúgy vagyok most is, mint tíz-tizenkét éves futballrajongó kisfiúként, akit, olvasva Bocsák Miklós könyveit, lenyűgözött az aranycsapat és Puskás csodája” – jelzi a rajongott focilegendáról elnevezett futballakadémia 36 éves kommunikációs igazgatója, hogy álmaiból a cudar magyar futballvalóság sem tudta kizökkenteni. Portré Szöllősi Györgyről.

1 2

A címlapról ajánljuk