Gergely Zsófia Itthon

18+: Leszakadt a heréje, úgy mentették Boldizsárt, a fővadász kutyáját

Leszakadt heréjű, hiányzó állkapcsú, sérült kutyához riasztották a várpalotai állatvédőket pár napja, a szerencsétlen állatot vadász gazdája ilyen állapotban használhatta vaddisznó hajtásra. Állatkínzás miatt indult nyomozás, csakhogy a hvg.hu információ szerint a vadász egy közeli rokona a megyei rendőrségen dolgozik. Mikor erre rákérdeztünk, a megyei rendőrség rövid hallgatás után elfogultságra hivatkozva kiszállt az ügyből.

Dercsényi Dávid Itthon

Simlis ügyeskedők miatt nem kizárt egy várpalotaihoz hasonló baleset

Mennyire biztonságosak az utazó "vidámparkokban" használt játékok, kérdezik sokan a horrorisztikus várpalotai baleset után. A válasz cseppet sem megnyugtató. "Nem egyedi eset, hogy megfelelő dokumentumok nélkül üzemeltetnek" ilyen eszközöket – mondta a hvg.hu-nak a gépek magyarországi ellenőrzését végző egyik cég, az EMI-TÜV SÜD vezetője.

hvg.hu Itthon

Horrorbaleset Várpalotán: nem lesz többé extrém körhinta

Továbbra is válságos a koponyasérüléseket szenvedett 18 éves fiatal állapota, aki kiesett a várpalotai körhintából. A város döntött: nem lesz több ilyen szórakozási lehetőség a Várpalotai Napokon. Várpalota a sérültek családjainak segítséget ajánlott fel.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk