szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nő leszedte a rendszámtáblákat, az egyik kocsit meg is rugdosta.

Egyedi azonosító jel meghamisításával vádol Veszprémi Járási Ügyészség egy 44 éves nőt, aki október 9-én ügyet intézni ment a várpalotai önkormányzathoz, ám arrogáns viselkedése miatt távozásra kérték.

Ezen és az általa bürokratikusnak tartott ügyintézésen úgy felháborodott, hogy a hivatal parkolójában előbb belerúgott az egyik dolgozó kocsijának a lökhárítójába, majd a műanyag kerettel együtt arról, valamint egy másik autóról is leszedte a hátsó rendszámtáblát, és kidobta az útra.

A dolgozók az ablakból látták, hogy mit művel, ezért kimentek és összeszedték a rendszámtáblákat, amelyeket később rongálódás nélkül vissza tudtak szerelni, kár nem keletkezett bennük.

A bíróság a nőt egy évre próbára bocsátotta, amit az ügyészség tudomásul vett. A végzés még nem jogerős.

Képünk illusztráció.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!