#blogajánló


Nézzünk be Heston Blumenthalhoz!
 

Nézzünk be Heston Blumenthalhoz!

Egy fillérünkbe sem kerül, s ott vagyunk Bray-ben, a Kövér Kacsában (Fat Duck), amely évek óta egyike a világ kevés számú három Michelin-csillagos éttermének.

hvg.hu hvg.hu

Retró a konyhában
 

Retró a konyhában

Nagy divat az ételek újrafogalmazása. Minden, magára kicsit is adó szakács azon dolgozik, hogy valami szokatlannal lepje meg vendégeit. De vannak, akik más úton járnak.

hvg.hu hvg.hu

Milyen egy disznóvágás?
 

Milyen egy disznóvágás?

Véres. De ha nem vagyunk vegák, álságosak se legyünk. Ha este megesszük az orjalevest, a toros káposztát meg a májas hurkát, akkor ne tegyünk úgy, mintha nem tudnánk, mi történhetett reggel.

hvg.hu hvg.hu