szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Véres. De ha nem vagyunk vegák, álságosak se legyünk. Ha este megesszük az orjalevest, a toros káposztát meg a májas hurkát, akkor ne tegyünk úgy, mintha nem tudnánk, mi történhetett reggel.

Az ország egyik legjobb séfje és egyik legjobb böllérje vágott disznót szombaton, a villányi Sauska pincészetnél, így a borok, és a környezet is méltók voltak a résztvevőkhöz. Az esti vacsora egyúttal az Essencia Főzőiskola 3 séf mesterkurzusának záróakkordja volt.Ha kíváncsiak vagyunk a részletekre, illetve a főszereplőkre, akkor kattintsunk a Malackaraj blog legfrissebb bejegyzésére.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!