Tóth Richárd Itthon

Schobert Norbert: Ha kapnék kormányzati szerepet, egymillió embert is lefogyasztanék

A mára már üzletemberré változott fitneszguru azt mondja, nála csak öt dologról kell lemondania annak, aki fogyni akar, miközben ő előszeretettel vacsorázik velős pirítóst éjfélkor. Azt állítja, százezer embert fogyasztott már le, de még soha nem keresték, hogy legyen a kormányzati felelőse a fogyásnak, és a szocialista kormányok kifejezetten csúnyán néztek rá, miután Deutsch Tamás kitüntette. Ő is hülyeségnek tartja, hogy a citrom lenne a rák ellenszere, mégis megosztotta az álhírt. Szerinte nincs felelőssége abban, mit hisznek el neki a követői. Szó lesz még csalókról, rendszerváltásról, kórházakról és stadionokról is. Interjú.

HVG Extra Pszichológia Pszichológia magazin

Ne akarjon celeb lenni! Énképük kártyavárként omlik össze

Provokatív életvitel, különc megjelenés, extrém produkciók – a celebek a szórakoztatóipar pódiumán cirkuszi mutatványosként tartják fenn a nagyközönség érdeklődését. Ám ha kiüresedik a karakterük, viharos sebességgel tűnnek el a süllyesztőben. Mégis sokan erre vágynak, de miért?

Seres László Vélemény

Seres: Valaki figyel

A HVG publicistája az új megfigyelési ügyekről és lejáratási kísérletekről.

hvg.hu Élet+Stílus

Hajdú Péter a Facebookon üzent házassága válságáról

A Frizbi egykori és a Showtime című TV2-n futó műsor jelenlegi házigazdája, a bulvárfórumok egyik leggyakoribb szereplője, Hajdú Péter, aki soha nem küzdött gátlásokkal, és riadt meg attól, hogy „bátran belekérdezzen” bármibe, most azt kéri: mindenki tartsa tiszteletben, hogy nem akar házassága válságáról nyilatkozni.

HVG Gazdaság

Bulvármédiában nyomul a Fidesz

Az áruházi szórólapokon nevelődött átlagválasztót veszi célba a Fidesz új médiaoffenzívája – írja a HVG e heti számának sajtóösszeállítása.

Balla István Kult

„Azt nem mertük volna énekelni, hogy Kádár fasiszta rezsimje”

Januárban ünnepelte 70. születésnapját az egykor magát a Nemzet Csótányának nevező Nagy Feró, akit kora ellenére sem lehet nem tegezni. A Beatrice frontembere szerint nincs igaza a bírálóinak, a punktól a mai celebvilágig vezető karrierje – amibe az is belefért, hogy Orbán Viktorral énekel, és az is, hogy jégtáncos vagy főzős műsorban szerepel – nem volt kacskaringós: ő mindig csak azt csinált, amit akart. És szerinte ez a rock and roll üzenete. Interjú.

Prieger Zsolt Kult

"Ma már nem adnám el a lelkemet egy címlapért" – Linczényi Márkó-interjú

Eszem ágában sincs kihasználni a most kínálkozó pazar médialehetőséget, mert tudom, hogy akik pillanatnyilag látnak a tévében, azok sosem lesznek a Kolin rajongói - mondja a zenekarával is reaktiválásra készülő Got Talent-zsűritag. A zsűritag-producer-énekes-reklámzeneíró szerint eljött a humanizmus ideje a szórakoztatóiparban, ahol Lady Gaga húsruháját már most felváltotta Adele sminkeletlen háziasszonyarca. Az Anima Sound System alapítója, Prieger Zsolt beszélgetett zenésztársával, Linczényi Márkkal.

-ha Plázs

Szingli pasi, mutasd magad!

Semmi izgalom, kicsit jobban megismerhető karakterek, vaskosabb tréfák, folyamatos vihorászás, fecsegés, unásig ismert sztereotípiák és klisék: nagyjából így foglalható össze az RTL Klub legújabb párkereső műsora, a Vigyél el című produkció.

hvg.hu Itthon

13+1 meglepő tény Orbán Viktorról

Kitárulkozós családi cikk készült Orbánékról a csütörtöki Story magazinban. A miniszterelnök nem tudja, hol van a porszívó a lakásban, és otthon sem hord soha mackónadrágot. Egyszer viszont csúnyán átverték itt a piros, hol a pirosban, hétvégenként pedig rántottát készít 20 tojásból.

hvg.hu Itthon

Már a Kiskegyed is Simicskáról ír

Médiatörténeti esemény, hogy a holnap megjelenő Kiskegyed írt vezércikket Simicska Lajosról, a "puritán milliárdosról". Simicska fiatalkori képe olyan sztároké mellett szerepel, mint Lilu, Molnár Anikó, Détár Enikő vagy Zámbó Jimmy.

hvg.hu Itthon

Inkább két fedetlen cici, mint egy tolvaj politikus

A „vaskalapos”, „konzervatív” Fidesz képével szemben hozhat szavazatokat a XIII. kerületben Bálint Antónia jelölése – ezzel magyarázták a pártban a meztelen képeiről, bulvárszerepléséről híres egykori szépségkirálynő indítását. A kerületben hagyományosan a baloldal tarol, ezért „történelmi tettet” várnak el Bálint Antóniától.

MLF Itthon

Nézői hazugságra építette a Fidesz a tévés hadjáratát

Nem szereti a reklámokat és a valóságshow-kat a magyar néző: ha kérdezik, azt válaszolja, hogy egész nap dokumentumfilmeket néz, soha nem kapcsolna Győzikére. A Fidesz a reklámadó kommunikációjában meg is lovagolta az emberek kereskedelmi tévék elleni érzéseit. Csakhogy az objektív mérések mást mutatnak: hiába gazdag a kínálat ismeretterjesztésből, a bulvár, a reality mindent visz, csak a nézők nem akarják bevallani, hogy igenis rá vannak kattanva ezekre a műsorokra, sőt, még a reklámokat is tűrik.

1 2 3

A címlapról ajánljuk