hvg.hu Itthon

Így dulakodtak a parlament lépcsőjén - videó

Miután a parlament elfogadta a CEU ellehetetlenítésének lehetőséget biztosító jogszabálymódosítást, ezrek tüntettek az ország külföldön legismertebb egyetemének megmentéséért.

hvg.hu Itthon

Sípolás és vérző fejű emberek - videón a Kossuth téri balhé

Tettlegességig fajuló szócsaták, füttyszó és dulakodás kísérte a Fidesz október 23-i ünnepségét a Kossuth téren. Ungváry Krisztián történészt is arcon ütötte egy ünneplő, amikor a kormány politikája elleni tiltakozásul sípolt Orbán Viktor beszéde alatt, de a hvg.hu videósát is megrángatták. Összefoglaló.

Cs. B. Itthon

Nem indult eljárás amiatt, mert a Vidi edzőjének a fiát megrúgták a szurkolók

Senki nem tett feljelentést, így nem vizsgálja a rendőrség, hogy pontosan ki és hogyan bántalmazta a Videoton spanyol edzőjének gyermekét – tudta meg a hvg.hu rendőrségi forrásból. A tréner azt állította, hogy fiát egy Fradi-drukker rúgta meg. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azt ígéri, hogy kivizsgálják a történteket, és ha szükséges, elindul az eljárás. A rendőrség részéről cikkünk megjelenése után azt közölték, hogy tájékoztatást kérnek az MLSZ-től.

hvg.hu Itthon

Dulakodó tömeg fogadta Orbánt Pécsett

A kilenc óra körül befutó miniszterelnöki konvojt a kormánypárt hívei mellett mintegy tucatnyi ellentüntető fogadta. A főként nyugdíjas korú kormánypártiak dulakodni kezdtek az atomtemető ellen tiltakozókkal, aminek Orbán Viktor vetett véget: azt mondta, hogy az ehhez hasonló provokációkat és támadásokat méltósággal kell viselni.

MTI Itthon

Meglökte, és meg is halt a mindszenti férfi

Szóváltást követően vesztette életét egy 34 éves férfi vasárnapra virradó éjszaka Mindszenten - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Index Itthon

Index: dulakodtak és lökdösődtek Cser Ágnesék kongresszusán

Dulakodás és lökdösődés alakult ki az EDDSZ pénteki kongresszusán, a Vidékfejlesztési Minisztérium épületében - értesült az Index. A kongresszusra Gaskó István, a Liga szakszervezeti szövetség elnöke is be akart jutni öt munkatársával. Vele volt Tímár Péter, az EDDSZ Csongrád megyei elnöke is, aki jelöltként indult volna a kongresszuson. Az eseményt biztosító őrző-védő szolgálat munkatársai azonban útjukat állták, és dulakodás alakult ki.

MTI Itthon

Felfüggesztett polgármester: dulakodtak a dömösi községházánál

Az esztergomi rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a dömösi polgármesteri hivatal előtt csütörtök reggel történt dulakodás körülményeit - közölte Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense; a községháza bejáratánál kisebb csoport igyekezett megakadályozni a képviselők bejutását a testület ülésére.

MTI Világ

Dulakodás volt az ENSZ székházában

Dulakodás történt a múlt pénteken az ENSZ New York-i székházában a világszervezet biztonsági szolgálata és egy tagország küldöttségének biztonsági emberei között – erősítette meg egy ENSZ-illetékes hétfőn, "szerencsétlen félreértésnek" minősítve az incidenst és anélkül, hogy felfedte volna, hogy melyik országról volt szó.

1 2

A címlapról ajánljuk