Hercsel Adél Élet+Stílus

Szinte az egész ország tőle tanulta a matematikát

Amikor született, Magyarország hivatalos államformája még királyság volt. Matematika című könyve az évtizedek alatt 600 ezer példányban kelt el. Obádovics Gyula a napokban töltötte be a 90. évét. Ma is dolgozik, továbbá pecázik, szőlőt termeszt, bort és diólikőrt készít.

hvg.hu Vállalkozás

Lepattintaná férje fiatal szeretőjét? Már erre is van vállalkozó

A kínai Wang asszony 37 éves, egy gazdag és politikai szempontból is „jól pozícionált” üzletember neje. Ő maga is magasan képzett, de társadalmi státusza nagymértékben attól is függ, hogy van-e egy tiszteletnek örvendő férje. És van, pontosabban Mrs. Wang rájött, hogy csak volt.

hvg.hu Kult

Videó: Schmuck Andor nőt keresett a Szigeten, de férfiak rohanták le

Olyan őszinte társra vágyik Schmuck Andor, aki elviseli őt, de a netes társkeresőkön nem boldogult. Ezt a Sziget Fesztiválon mondta, ahová elkísértük, hogy megnézzük, hogyan próbál párt találni magának. Nézze meg, hogyan fogadták a fiatalok a 46 éves magányos expolitikust!

hvg.hu Kult

Szabó István filmrendező felesége kapta idén a művészfeleségeknek járó Krisztina-díjat

„A férjemmel idén ünnepeljük házasságkötésünk 55. évfordulóját. A több mint fél évszázadnyi közös létünk esszenciája, hogy mindig támogattuk egymást céljaink elérésében, örültünk a másik szakmai sikereinek, és mindketten tettük a dolgunkat” – nyilatkozta az idei díjazott Gyürey Vera tanár, filmtörténész, az Oscar-díjas filmrendező felesége.

MTI Bűnügy

Életfogytiglant kapott a feleségét nyakon szúró férfi

A férfi szerencsejáték-függősége miatt komoly adósságot halmozott fel, felesége felvetette, hogy elválik tőle, és viszonyt kezdett egy másik emberrel. A férj 2012 szeptemberében szúrta többször nyakon a feleségét, aki a helyszínen meghalt. A Debreceni Ítélőtábla hétfőn döntött az ügyben.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk