#hét képei

hvg.hu Nagyítás

Oscar-díj és üres padok a hét képein

Sok gyerek nem ment suliba, a baloldal győzött Salgótarjánban, százmilliárdokat titkosított a Fidesz-többség, Oscar-díj a Toldiban, bajor látogatás a Parlamentben, felbolydult Herceghalom, évértékelő és tüntetés Budapesten - képes összeállításunk a hét fontosabb eseményeiből.

hvg.hu Nagyítás

Orbán, kopaszok és kígyózó szeméthalom a hét képein

Új vezetők a Klik élén, vadkeleti jelenetek a Nemzeti Választási Iroda épületében, népszavazási kezdeményezés a menekültekről, Umberto Eco temetése, könnygáz a koszovói parlamentben, vonatbaleset Hollandiában - képes összeállításunk a hét fontosabb eseményeiből.

hvg.hu Nagyítás

Kockás inges lázadás és orosz-magyar csúcs

Az orosz elnök találkozott a magyar kormányfővel, az iskolákat elárasztották a kockás inges tanárok és diákok, virágokkal tüntettek a Teleki igazgatója mellett, ezrek tüntettek az állatkínzás ellen, Ferenc pápát megrángatták, folytatta a párizsi terrortámadás miatt félbemaradt koncertjét a Eagles Of Death Metal zenekar. A hét eseményei képekben.

hvg.hu Nagyítás

Gravitációs hullámok, álarcok és tragédiák - a hét képekben

Megszületett az idei év, vagy talán az évszázad legnagyobb tudományos felfedezése, a fél világon a tűzmajom évét ünnepelték, a tanárok tárgyaltak, de közben tüntetésre készültek, Rióban pedig ismét a maszkok és a tánc ünnepét tartották. A hét eseményei képekben.

hvg.hu Nagyítás

Tanárlázadás és mormotatragédia a hét képein

Több ezer pedagógus vonult utcára Magyarország-szerte, hogy így hívja fel a figyelmet a magyar oktatás helyzetének tarthatatlanságára. Hillary Clinton szoros győzelmet aratott Iowában, elhunyt az időjós mormota, és lófejű emberek jelentek meg Velencében. A hét eseményei képekben.

hvg.hu Nagyítás

Vírus és fegyverek a hét képein

Díjat nyertek a hvg fotósai, Franciaországban is tüntettek az Uber ellen, épül a 2017-es vizes világbajnokság központi létesítménye, másfél tonna agyart foglaltak le Srí Lankán - képes összeállításunk a hét fontosabb eseményeiből.

hvg.hu Nagyítás

Vízilabda és taxistüntetés a hét képein

Tüntettek a taxisok, olimpiai kvótát szerzett a női vízilabda-válogatott, rendőrök az Országos Roma Önkormányzat székházában, véget ért a Dakar rali, kinyílt az első virág az űrben, fagyos tekintetek a szánhúzókutya-versenyen - képes összeállításunk a hét fontosabb eseményeiből.

hvg.hu Nagyítás

Az arc, melyet el nem felejtünk - a hét képei

Születésnapja után nem sokkal meghalt David Bowie, életük végéig börtönben maradnak a romagyilkosságok elkövetői, Golden Globe-díjat nyert a Saul fia, majd néhány nappal később Nemes Jeles László filmjét Oscar-díjra is jelölték. Nemes Jeles köszönő beszédében úgy fogalmazott, hogy neki a holokauszt nem egy elvont fogalom, hanem egy emberi arc, és azt kérte, "soha ne felejtsük el ezt az emberi arcot". Nemes Jeles már most beírta magát a filmtörténetbe, az ő arcát biztosan nem fogjuk elfelejteni. De történt még más is a nagyvilágban.

Iliás-Nagy Katalin Nagyítás

Úszócsillagok háborúja - egy izgalmas hét képei

Hosszú Katinka magányos háborúba kezdett, egy kevés havazás és ónos eső felforgatta az országot, kitört a nagy oszlopháború. Megvolt a Charlie Hebdo elleni merénylet egyéves évfordulója, David Cameron brit miniszterelnök Budapestre látogatott, Kim Dzsong Un hidrogénbombával riogatta a világot. A hét eseményei képekben.

hvg.hu Nagyítás

Villanyvasút, katonák, szaloncukor: A régi karácsonyok képekben

A téli napfordulót már az ókorban is köszöntötték, a rómaiak meg is ajándékozták egymást. A keresztények a 4. század óta Jézus születéséhez kapcsolják, a karácsonyfa állítása azonban protestáns hagyomány. Magyarországon a 19. században kezdett elterjedni a nemesek körében, a 20. században viszont már minden lakásban állítottak fát, feldíszítették, és ajándékokat tettek alá.

hvg.hu Nagyítás

Izzó láva, szétlőtt kisszoba és az év embere a hét képein

Legóból készült mamut, baleset a nadrággal, alsó madárfogás az ukrán parlamentben, óriásdugó, szétbombázott lakások, foszforeszkáló kerékpárút Egerben, erős szmog Pekingben, út szélére állított MiG-21-es - képes összeállításunk a hét fontosabb eseményeiből.

fm Nagyítás

Terror, szmog és éremeső a hét képein

14 embert mészárolt le egy pár Kaliforniában, a tetteseket rövid hajtóvadászat után lőtték le. Kairóban bomba robbant egy kávézóban, a párizsi merényletekkel összefügéésben pedig egyre többször hangzik el Budapest. Hazánkban lezajlott az MSZP-kongresszus, a magyar úszók rengeteg aranyat szereztek az Eb-n. Pekingben szmog van, Thaiföldön majomfesztivál, Kobe Bryant pedig visszavonul. A hvg.hu képes összeállítása a hét fontosabb eseményeiből.

hvg.hu Nagyítás

Északi-fény és orrpuszi a hét képein

Napfolt, északi-fény, Károly herceg "orrpuszija", a millió maszkos tüntetés Londonban, Máté Bence lett az év természetfotósa, megalakult az eddigi legmenőbb kormány és elbúcsúztunk Göncz Árpádtól. A hét eseményei képekben.

hvg.hu Nagyítás

Repülőgép-baleset, földrengés, tüntetés a hét képein

Irodába költöztek a galambok, Colleen Bell a magyar kormányt bírálta, kigyulladt repülőgépből mentettek utasokat, erős földrengés Pakisztánban, menekülteket szállító hajó süllyedt el Görögország partjainál - képes összeállításunk a hét fontosabb eseményeiből.

hvg.hu Nagyítás

Malacmentés és gitározó politikus a hét képein

Nemzeti ünnep, tájfun a Fülöp-szigeteken, súlyos buszbaleset Franciaországban, újabb terrortámadás Izraelben, liberális győzelem Kanadában, merénylet Svédországban, menekültek a senkiföldjén és gitározó amerikai külügyminiszter a hét képein. Nézzék meg Nagyítás-fotógalériánkat

hvg.hu Nagyítás

Egy tüzes hét képei

Kigyulladt fejű palesztin tüntető, leégett atlétikai csarnok Budapesten, és elfüstölt kábítószer. Ezt a hetet a tűzenergia uralta.

Rácz Johanna, Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

Tragédia Mekkában, VW-botrány, Orbán harca - a hét képekben

Bemutatták az új húszezrest, énekversenyt tartottak madaraknak, megnyílt a Parlament kupolája, Ferenc pápa Washingtonban járt, gyűrűzik a Volkswagen-botrány, több mint hétszáz halott Mekkában - Nagyítás-fotógalériánk a hét fontosabb eseményeiből.

hvg.hu Nagyítás

Gyodavagon és parlamenti pofozkodás a hét képein

Kedden 0 órakor bezárta magát Magyarország, helyére tolták a gyodavonatot, szerda este a határon várakozó menekültek megpróbáltak áttörni a rohamrendőrök sorfalán, ám kísérletüket vízágyúval és könnygázgránátokkal akadályozták meg. Ájulás a BMW bemutatóján (de nem az autók miatt), verekedés a japán parlamentben, őszi hőség hazánkban. A hét eseményei képekben.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
2:1-re vezetünk a németek ellen

2:1-re vezetünk a németek ellen

Brüsszel, Gyurcsány és a melegek démonizálásával őrizné hatalmát Orbán Viktor

Brüsszel, Gyurcsány és a melegek démonizálásával őrizné hatalmát Orbán Viktor

Kirúgták, bosszúból megölt 214 galambot

Kirúgták, bosszúból megölt 214 galambot

Még kitart a hőség, másod- és harmadfokú figyelmeztetés van érvényben

Még kitart a hőség, másod- és harmadfokú figyelmeztetés van érvényben

Elképesztő meccsen játszottunk döntetlent a németekkel

Elképesztő meccsen játszottunk döntetlent a németekkel

Egekig forgatható motorral vár új gazdára ez a remek Honda Integra Type R

Egekig forgatható motorral vár új gazdára ez a remek Honda Integra Type R

Elkészült Quentin Tarantino első regénye, és jött hozzá egy trailer is kivágott filmjelenetekkel

Elkészült Quentin Tarantino első regénye, és jött hozzá egy trailer is kivágott filmjelenetekkel

Akadoznak a Vodafone szolgáltatásai Zuglóban

Akadoznak a Vodafone szolgáltatásai Zuglóban

A címlapról ajánljuk
Még több hír a VOLKSWAGEN támogatásával