hvg.hu Élet+Stílus

10 sztár, aki bármikor bevállal egy fotót smink és filter nélkül is

A közösségi csatornák térnyerésével, különösen az Instagram előretörésével egyre több sztár, énekes, színész és modell osztja meg élete intim pillanatait: ilyen az is, amikor smink, szűrő és belőtt frizura nélkül, időnként igencsak fáradtan pózolnak kedvenceink. Van, aki csak próbál embernek tűnni, más egyszerűen tényleg a hétköznapi emberek életét éli, amikor nem a vörös szőnyegen sétál, de bőven találunk olyan sztárt is, aki smink nélkül harcol az öregedés és a nők megbélyegzése ellen.

Bodnár Zsolt Kult

Önismétlés és határtalan meztelenkedés - ilyen lett a Sin City 2

Röpködnek az érces hangon nyögött életbölcsességek, a nők elfelejtenek ruhát felvenni, és még horrorfilmbe illő szemkitépős jelenetet is láthatunk a Sin City 2-ben. De mindez teljesen felesleges, nem tud semmi újat nyújtani a 2005-ös első részhez képest, a folyamatos önismétlést pedig még az amúgy zseniális egyedi látvány sem kárpótolja. Kritika.

Balkányi Nóra Kult

Frank Miller az új Sin Cityről: még bűnösebb lett a város

Robert Rodriguezzel pont ott tudta folytatni, ahol abbahagyta, Jessica Albától el van ájulva, az öreg Joseph Gordon-Lewitt karakterét pedig a színész ötletei miatt átírta. A csütörtökön moziba kerülő második Sin Cityben még bűnösebb lesz a város. A film alapját megálmodó képregény alkotója szerint hosszú, bonyolult történeteket is el lehet mesélni ebben a műfajban. Frank Millert telefonon értük el.


A címlapról ajánljuk