szerző:
hvg.hu

Olyanok, mint a Hamupipőke. A Golden Globes utáni reggelen a sztárok is máshogy csillognak.

Kinyúlt pulóver, farmer, bakancs, kóc. Lekerült a nagyestélyi hétfőn hajnalban, és a sztárok is mentek dolgukra: babakocsit tologatnak, bevásárolni mennek. Civilben. A stylebook.de egymás mellé rakta a Golden Globe sztárjainak ünneplős és hétköznapi kinézetét. Halle Berry, Jessica Alba, Amanda Seyfried és Helena Bonham Carter is lencsevégre került. Nézze meg az előtte-utána képeket itt. Milyen például Halle Berry, ha nem így terpeszt?

Halle Berry sem így kel ki az ágyból
©
De volt, aki magasról tett a felhajtásra. Natalie Portman kihagyta a díjátadót, helyette a gyerekeivel foglalkozott minden flanc nélkül, a képeket a Daily Mail hozta le.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!