#pác

Így lesz omlós, szaftos a csirkemell - recept
 

Így lesz omlós, szaftos a csirkemell - recept

Állítólag a szakácsok azért szeretik a csirkemellet, mert olyan nekik, mint a festőnek az üres vászon. Bármi megtörténhet vele, bármi kisülhet belőle. Csak egy valami nem eshet meg, hogy száraz maradjon. Mert alapállásból az. És sokak szerint, jellegtelen, egyhangú, íztelen hús, legyen bármilyen divatos, hála a folytonos fogyókúrázóknak. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket.

Haulitus Anikó Haulitus Anikó

Mire jó a sütőzacskó? - recept
 

Mire jó a sütőzacskó? - recept

Manapság már mindenféle borsos áru konyhai csodaherkentyű és rafinált technológia kecsegtet tökéletes ízhatással. Pedig vannak egyszerűbb, kissé elfeledett, könnyen kezelhető és lényegesen olcsóbb megoldások is ahhoz, hogy ízletes, zamatos, szaftos, s akár fogyókúrás fogások kerüljenek az asztalra. Tökéletesen megteszi például egy sima sütőzacskó.

Haulitus Anikó Haulitus Anikó