hvg.hu Sport

A vb-döntők tíz legemlékezetesebb pillanata

Miért veszített az Aranycsapat 1954-ben? Bent volt-e az angolok harmadik gólja az 1966-os fináléban? Melyik volt minden idők legjobb brazil válogatottja? Hogyan lett Zinedine Zidane nyolc év alatt hősből bűnbak? Mindezt felidézzük a vb-döntőre hangolódva.

hvg.hu Világ

Miről beszélt Orbán Putyinnal a vb-döntő VIP-termében?

Nem hivatalos beszélgetésbe bonyolódott Orbán Viktor az orosz elnökkel és külügyminiszterrel Rio de Janeiróban. A magyar miniszterelnök talányosan fogalmazott: "a meccs szünetében minden témáról beszélgettünk, ami három férfi között felmerülhetett".

MTI Sport

Videó: Sok nézőt sokkolt Kloséék provokatív ünneplése

A német nemzeti öntudat túlzott kifejezése még egy világbajnoki győzelem után is neuralgikus pont Németországban. A válogatott egy része heves "gauchózással" figurázta ki a legyőzött argentinokat, és ez sokakból megütközést váltott ki hazájukban. A videót elnézve ez aligha megalapozott.

hvg.hu Tech

Ezzel tiszteleg Németország vb-győzelme előtt a Google

A foci-vb ideje alatt szinte minden nap valamilyen egyedi logót láthattunk a Google keresőjének főoldalán, így aztán nem is túl meglepő, hogy a cég a 2014-es világbajnok megünneplésére is gondolt. A Nationalelf, a német nemzeti tizenegy győzelme előtt tisztelgő Google doodle a kereső németországi felületén látható – illetve itt, most, máris mutatjuk.


A címlapról ajánljuk