szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alig egy hete érte támadás Párizsban a hírességet, de máris ízléstelen vicc tárgyává tette az esetet egy amerikai jelmezbolt.

Múlt hétfőre virradóra támadták meg rendőrnek öltözött fegyveres rablók Kim Kardashiant egy párizsi luxushotelben, ahol megkötözték és a fürdőszobába zárták a sztárt, majd több millió dollár értékű ékszerrel távoztak.

A saját leírása szerint megfizethető árú Halloween-jelmezeket árusító Costumeish nevű oldal egészen elképesztő reakciót talált ki az esetre: "Párizsi Ékszerrablás-áldozat" néven árul jelmezt.

A 69,99 dollárba (vagyis nagyjából 20 ezer forintba) kerülő szett egy fehér köntösből, egy hosszú fekete parókából, egy "4 millió dolláros" műanyaggyűrűből, egy nagy napszemüvegből, egy szájpecekből és egy 60 centis kötélből áll. A leírásban ezt írják az egyébként csak az URL-ben megnevezett Kardashianról:

Egész életét az amerikai dekadencia, fiatalság és hedonizmus promotálásának szentelte, de ez a csillogó életmód utolérte őt egy párizsi éjszakán, amikor fegyveres férfiak megkötözték, majd elvették az ékszereit és a lelki nyugalmát.

Az értékelések közt szinte csak 1, illetve 5 csillagos vélemények vannak, néhányan kárörvendenek és őrülten viccesnek tartják, de többségben gusztustalannak gondolják az akciót, és a jelmez azonnali visszavonására hívják fel az oldalt.

Fürdőszobába zárták be Kim Kardashiant a párizsi ékszerrablók

Öt fegyveres több millió dollár értékű ékszert rabolt el Kim Kardashian párizsi luxusrezidenciájáról hétfőre virradóra. A felfegyverzett rablók hétfő hajnali három óra körül vitték el az ékszereket, a rabláskor senkinek sem esett baja - közölték a francia hatóságok.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!