szerző:
hvg.hu

E pillanatban ő a legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar Youtube-személyiség.

Vámos Sándor korábban középiskolai tanár volt, művészi rajzot, ábrázoló-, és szerkesztő geometriát és művészettörténetet tanított rajz szakos diákoknak, míg nem egy immunbetegség miatt 2013-ban fel kellett, hogy hagyjon az oktatással.

VamosART nevű videócsatornáját már 2013-ben elindította, de amíta nem tanít, minden kreativitását erre a felületre összpontosítja.

Néhány perces videóiban élethű rajzokat, optikai illúziókat, portrékat és rajzfilmfigurákat készít, írja az Index.

Vámos már korábban is a legsikeresebb magyar Youtuberek között volt, vezető helyét jó ideje őrzi. "Nem gondolom magam a legjobb rajzolónak, mert az biztosan valaki más. Nem a legjobb rajzoló youtube videóit nézik a legtöbben. Az emberek a leglátványosabbat, és a legizgalmasabban elkészített rajzokat szeretik, ezért az én sikerem is összetett, nem csupán a szép rajzoknak szól" - nyilatkozta két éve a Youtube-marketing blognak.

Itt van például ez:

Vagy ez:

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!