szerző:
hvg.hu

Az ember 75 évesen azt vesz fel, amit akar. Főleg, ha férfi.

Botrány: a Blikk szerint „fiatalossága és vagánysága miatt vált a rosszindulatú beszólások céltáblájává Ernyey Béla”. Ernyey Béla 75 éves. Erre az információra azért van szükség, hogy a Blikk leírhassa: sokan azt gondolják, hogy a színész nem a korának megfelelően öltözik. A kérdéses botrányos öltözet egy sárga mokaszinból és egy „polgárpukkasztóan rövid, szintén sárga nadrágból” állt. A felháborodás az ügyben olyan nagy volt, hogy Ernyey kénytelen volt a Facebookon reagálni, és jól odamondani.

Ezek a szocializmusban divat-szocializálódott divatguruk azt vetik a szememre, hogy ennyi évesen már igazán benőhetne a fejem lágya, és viselhetnék néha olyan ruhadarabokat is, amelyek nem térnek el ennyire a néhai Vörös Október Ruhagyár stílus-előírásaitól

– írta a mindig stílusérzékeny Ernyey, majd vadabbnál vadabb színekben pompázó mokaszinokról osztott meg egy albumra való képet.

És ezen a ponton megint szembesülünk azzal, hogy az életkor egy hatalmas társadalmi, kulturális és érzelmi csomag, amelyet cipelünk magunkkal, és kifejezetten dühösek vagyunk, ha valaki – mint például Ernyey Béla – arra vetemedik, hogy ezt a csomagot ledobja magáról.

A másik, ami Ernyey Béla odamondása után eszünkbe juthat az az, hogy a nők túlnyomó többsége soha nem fogja megtapasztalni, hogy 75 évesen túl fiatalosnak tartják, főként azért, mert a nőket a társadalom nagyjából 35 felett lejtőre teszi, 65 felett pedig lényegében láthatatlanok lesznek. Még akkor is, ha rikító sárga cipőt vesznek fel.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Vándor Éva Élet+Stílus

Itt az idő, hogy a "MILF"-et lecseréljük!

Elsőre talán bóknak hangzik, de az angol nyelvterületről a világot meghódító MILF mozaikszó körülbelül az utcai füttyögések szintjét üti meg. Itt volt az ideje, hogy felváltsa egy új fogalom, amelyben már a tiszteletnek is helye van. Ismerkedjenek meg a WHIP-pel.

Váratlan: a Microsofttól kap erősítést az egyik legerősebb androidos telefon

Váratlan: a Microsofttól kap erősítést az egyik legerősebb androidos telefon

Kínában terjeszkedne a felcsúti Puskás Akadémia

Kínában terjeszkedne a felcsúti Puskás Akadémia

Most érdemes bedobni azt a pokrócot, ami jól jön majd, ha elakadunk télen

Most érdemes bedobni azt a pokrócot, ami jól jön majd, ha elakadunk télen

Egyetlen mellrákszűrő busz készült el az 1,7 milliárdért megrendelt tízből

Egyetlen mellrákszűrő busz készült el az 1,7 milliárdért megrendelt tízből

Étterem ment tőzsdére Budapesten

Étterem ment tőzsdére Budapesten

Börtönre és vagyonelkobzásra ítélték a Buda-Cash-botrány vádlottait

Börtönre és vagyonelkobzásra ítélték a Buda-Cash-botrány vádlottait