szerző:
hvg.hu

Luis Vuitton táskával és a Gucci sportcipőjében érkezett szombaton Orbán Ráhel a kötcsei piknikre.

Arról már korábban írtunk, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz István a kislányukkal együtt egy szép BMW X3-assal gurultak be a piknik helyszínére, a Nyugati Fény című oldal pedig kiszámolta, hogy mennyibe került Orbán Viktor legidősebb lányának a kötcsei outfitje, feltéve, hogy nem hamisított kiegészítőket visel.

Lássuk csak: a táskája egy Luis Vuitton Twist MM típiusú bőrtáska volt, amelyet 3550 dollárért, vagyis egymillió forintért lehet megvásárolni. Némi internetes nyomozás után az oldal azt is megtalálta, hogy Orbán Ráhel Gucci sportcipője mennyit kóstál: átszámítva 227 ezer forintot. Összesen tehát minimum 1,2 millió forintba került a fideszes vezérkar és holdudvarának zárt körű gyűlésén való megjelenés.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!