szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kim Kardashian West szeretne valami jót tenni a társadalom érdekében. Néhány éven belül le akarja tenni a jogi szakvizsgát, de már most aktívan harcol az emberek jogaiért.

Ügyvédjelöltként dolgozik Kim Kardashian egy San Franciscó-i ügyvédi irodánál. Azt tervezi, hogy az itt szerzett tapasztalatok alapján 2022-ben leteszi a jogi szakvizsgát. Erre azért van lehetősége, mert Kalifornia az egyik olyan állam Amerikában, ahol nem szükséges a szakvizsgához a jogi egyetem, az is elég lehet, ha valaki rögtön egy ügyvédi irodánál folytatott gyakorlaton sajátítja el a hivatást.

Kanye West feleségének Jared Kushnerrel együtt kulcsszerepe volt abban, hogy tavaly Donald Trump kegyelmet adott Alice Marie Johnsonnak, egy afroamerikai 63 éves nőnek, akit kokain birtoklásáért életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek, és 21 évet már letöltött a büntetéséből. A nő kiengedését a jó magatartására és a sikeres rehabilitációjára hivatkozva érték el végül az amerikai elnöknél.

(via CNN)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Matolcsy nem akarta látni, hogy jön a recesszió, de most rájött, hogy itt van

Matolcsy nem akarta látni, hogy jön a recesszió, de most rájött, hogy itt van

Hogyan kerüljünk közelebb a belső anyánkhoz?

Hogyan kerüljünk közelebb a belső anyánkhoz?

Szalai Ádám miatt sztrájkba léptek a Mainz focistái

Szalai Ádám miatt sztrájkba léptek a Mainz focistái