szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szüleik által a győri kórházban hagyott kisfiúk közül az egyik már nevelőszülőkhöz került, a másiknak még családot keresnek. Egyikük sem igényel már folyamatos orvosi felügyeletet.

Elhagyhatja a győri kórházat az a két árva kisfiú, akikről szüleik mondtak le korábban, súlyos szívbetegségük miatt – tudósított a pénteki RTL Híradó.

A pár hónap különbséggel született gyerekeket az elmúlt időszakban az intézmény nővérei gondozták, egyikük azt mondta: igyekeznek mindent megadni nekik, saját gyerekükként tekintenek rájuk. Az osztály főorvosa azt mondta, a kicsik is ragaszkodnak hozzájuk.

A műsorban elhangzott: a két kisfiú számos műtéten átesett,

folyamatos orvosi felügyeletre ugyanakkor már egyiküknek sincs szüksége.

A Kisalföld közben arról számolt be, hogy a gyerekeknek a kórház helyett hamarosan valódi otthona lehet. Úgy tudni, egyikük, a másfél éves már nevelőszülőkhöz került, akik szeretnék örökbe fogadni és felnevelni. A másik, pár hónappal idősebb kisfiú ugyan a kórházba van még, de napokon belül egy esztergomi nevelőotthonba költöztetik, s közben szerető családot keresnek neki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Ujhelyi: Egy minisztérium sem vállalta a felelősséget az oltási tervért

Ujhelyi: Egy minisztérium sem vállalta a felelősséget az oltási tervért

Biden megvált Trump kólarendelő gombjától

Biden megvált Trump kólarendelő gombjától