szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A műsorszórással foglalkozó amerikai cég, a Netflix egyik vezetője bejelentette, a vállalat szívesen együttműködne a sussexi herceggel és hercegnővel, miután a házaspár bejelentette, jövőjüket magánemberként képzelik el.

Néhány órával az után, hogy a Buckingham palota bejelentette, Harry herceg és felesége, Meghan a jövőben nem képviselik hivatalosan a királyi házat, a Netflix tartalomért felelős igazgatója, Ted Sarandos közölte, a cég nagyon szívesen együttműködne a párossal. Sarandos állítólag arra számít, hogy a sussexi hercegi család olyan megállapodást köt majd a Netflix-szel, mint Barack Obama volt amerikai elnök, s felesége, Michelle Obama.

A The Guardian című brit lap szerint Harry és Meghan a közeljövőben főként Kanadában tartózkodik majd, s Harry néhány napon belül csatlakozik majd a már az észak-amerikai országban lévő Meghanhoz, és gyermekükhöz, Archie-hoz.

A királyi család többi tagjával kötött megállapodás értelmében Harry és Meghan nem használja a „királyi felség” megszólítást, s a házaspár nem kap a monarchia fenntartását szolgáló állami pénzekből. Ugyanakkor apjuk, a trónörökös Károly walesi herceg magánvagyonából juttat Harryéknek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem áll meg a könyvpiaci terjeszkedésben a kormányzati agytröszt

Nem áll meg a könyvpiaci terjeszkedésben a kormányzati agytröszt

Fehérré vált egy walesi folyó, miután beleborult egy tejszállító tanker

Fehérré vált egy walesi folyó, miután beleborult egy tejszállító tanker

Havonta százmillió dózist fog gyártani a Szputnyik V-ből egy dél-koreai konzorcium

Havonta százmillió dózist fog gyártani a Szputnyik V-ből egy dél-koreai konzorcium