szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sienna Miller beszélt arról, hogy a színész felajánlotta neki a fizetése egy részét.

A férfi és női színészek fizetése közötti szakadék régóta téma Hollywoodban. Most kiderült, hogy van, aki nemcsak beszél róla, hanem tesz is ellene. A 43 éves korában rákban elhunyt Chadwick Boseman gesztusát a kollégája Sienna Miller idézte fel egy interjúban. Amikor Miller a tavaly bemutatott 21 híd című filmben eljátszott szerepéért nem kapta meg a stúdiótól azt az összeget, amit kért, a filmben szintén játszó Boseman a saját fizetéséből ajánlott fel neki egy összeget, hogy kipótolja a hiányzó részt. „Azt mondta, hogy ez az, amit megérdemlek” – idézte fel Miller az egykori kollégája szavait.

A színésznő szerint Boseman gesztusa példátlan volt a filmiparban. „Ez volt a legelképesztőbb dolog, amit valaha is megtapasztaltam – mondta Miller, aki minden jel szerint azóta sem tért magához ettől a, mint fogalmazott, nagyvonalú és tiszteletteljes gesztustól. Amikor a történteket elmesélte a férfi kollégáinak, „mind elcsendesedtek, és hazamentek, és feltehetően ültek és gondolkodtak egy ideig ezeken a dolgokon.” Sienna Miller szerint Chadwick Boseman felajánlásában nem volt semmi feltűnősködés, ő egyszerűen úgy gondolta, hogy a kollégájának jár ez az összeg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt az európai minimálbér-javaslat: tisztességes megélhetést, de nem ugyanannyi pénzből

Itt az európai minimálbér-javaslat: tisztességes megélhetést, de nem ugyanannyi pénzből

32 ezer ember vesztette el a munkáját szeptemberben

32 ezer ember vesztette el a munkáját szeptemberben

Ahol minden eldőlhet: így áll Trump és Biden a frontállamokban

Ahol minden eldőlhet: így áll Trump és Biden a frontállamokban