szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A rapper elárulta, miről beszélgettek a külügyminiszterrel.

Hétfő este óta nyitott a kérdés, miről beszélgethetett Majoros “Majka” Péter rapper Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel, hiszen erről a beszélgetésről a tárcavezető még egy képet is megosztott. Tovább nem kell várni, ugyanis Majka elárulta a Telexnek:

“Az elmúlt egy évet beszéltük ki zeneipari szempontból. Elmondtam neki, hogy én hogy láttam az elmúlt egy évet, és szerintem hogyan lehetne segíteni ennek az iparágnak, ami nehéz helyzetbe került a járvány miatt” - mondta.

Majka elmondása szerint több zenekarral és menedzsmenttel beszélt róla, milyen lépésekre lenne szükség ahhoz, hogy segíteni tudjon a kormány, és ezeket beszélték át.

“Azt az ígéretet kaptam, hogy a meglátásaimat felterjeszti a megfelelő szervekhez és személyekhez, mert a részükről is van egy olyan cél, hogy szeretnének segíteni ezen az ágazaton” - mondta, hozzátéve, hogy ő nem tartja ördögtől valónak a szakmai diskurzust a kormány képviselőjével annak ellenére sem, hogy szokta kritizálni a döntéseiket.

A találkozóról megkérdeztük a minisztérium sajtóosztályát is, de nem egyelőre nem válaszoltak.

Majka: Életek múlnak a hülyeségen, úgyhogy a hülyéket el kell küldeni a fenébe

Majoros Péter rapper/műsorvezető hirtelen a koronavírus-járvány egyik arca lett, aki a maga stílusában ment neki az álhírterjesztőknek, miközben hitelesen bemutatta, mit él át egy fertőzött - hiszen heteken át maga is küzdött a kórral. Szerinte Müller Cecília is ilyen nyersen magyarázna néha, csak neki nem szabad. Interjú.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!