szerző:
hvg.hu

A játék új verziója jutalmazza, ha valaki csal.

Egy kutatás szerint csaknem minden második játékos megpróbál csalni a Monopolyban, ezért a gyártó úgy döntött, év végére megadják a játékosoknak azt, amire vágynak - írja a Pénzcentrum a Business Insider cikke alapján. "Egy olyan Monopoly készítettünkt, ami arra ösztönöz, hogy csalj" - mondta a Jonathan Berkowitz, a Hasbro alelnöke.

Az új kiadásban 15 csalókártya lesz, ebből ötöt bármikor megpróbálhatnak bevetni a játékosok. Ha a játékos ügyesen csal, jutalmat kap. Ha lebukik, akkor szembe kell néznie a következményekkel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!