Tetszett a cikk?

Olyan időszak jön a magyar gazdaságban, amely következetességet, kiszámíthatóságot és kemény pénzügyi szigort igényel - mondta kedden Medgyessy Péter miniszterelnök Draskovics Tibor pénzügyminisztériumi beiktatása alkalmából.

A kormányfő szerint olyan invenciózus pénzügyminisztériumra van szükség, amely figyelembe veszi a pénzügyi szigor követelményét és ennek keretei között a legjobb megoldásokat. "Szükség van reformokra, szükség van arra, hogy a Pénzügyminisztérium ezeknek a reformoknak az élére álljon és szükséges, hogy a gazdasági kabinet ezeket a lépéseket koordinálja" - mondta Medgyessy. Hozzátette: ennek nyomán olyan eredményt lehessen felmutatni, amely megnyugtatja a magyar lakosságot és a nemzetközi pénzügyi piacokat is.Medgyessy Péter teljes támogatásáról biztosította Draskovics Tibor pénzügyminisztert, hozzátéve, hogy váltásra van szükség a gazdaságpolitikában. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A DK a szigorításokról: Zárják be a kaszinókat és a templomokat

A DK a szigorításokról: Zárják be a kaszinókat és a templomokat

Videó: A rendőrök előtt hajtottak át az autók a piroson

Videó: A rendőrök előtt hajtottak át az autók a piroson

Parragh László az újabb szigorításokról: Nem volt más választás

Parragh László az újabb szigorításokról: Nem volt más választás