Tetszett a cikk?

Megjelent az Apple fotók nézegetésére és tárolására alkalmas iPod Photo készüléke, és az iPod U2 Special Edition, amely világító vörös tekerőkkel hívja fel magára a figyelmet, és 5 ezer dal tárolására képes.

Az iPod Photo olyan színes képernyős multimédia eszköz, amely 40 vagy 60 gigabyte tárolókapacitással rendelkezik. Az iPod Photo 40 gigabyte-os verziója 499 dollárba, a 60 gigabyte-os modell 599 dollárba kerül. A U2 iPod ára 349 dollár lesz, és várhatóan november közepén lesz megvásárolható.Elkészült az online zeneipar maga nemében első "digitális összkiadása" is; a "The Complete U2" 400 dalt, az együttes valamennyi megjelent albumának számait tartalmazza. A rajongók 149 dollár ellenében november végétől egy gombnyomással tudják majd letölteni a dalokat az iTunes Music Store-ból. A U2 zenészei áttörésnek tartják az együttműködést; a zene terjesztésének új útjai felé vezető út első lépéseként értékelik a kezdeményezést.Az iPod 2001 októberi bevezetése óta az Apple több mint 6 milliót adott el; jelenleg vitathatatlanul az Apple a digitális zenei lejátszók és az online zenei eladások piacvezető cége, ám versenytársai feljövőben vannak: a Microsoft éppen ebben a hónapban nyitotta meg saját zenei áruházát; nemrégiben jelentette be új, a korábbiaknál vékonyabb lejátszóját a Dell, és mini lejátszójával most jelent meg a Virgin Electronics. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Összeesküvés-elméletre építi digitális szabadságharcát a kormány

Összeesküvés-elméletre építi digitális szabadságharcát a kormány

Két nap alatt csaknem egymillió embert oltottak be az Egyesült Királyságban

Két nap alatt csaknem egymillió embert oltottak be az Egyesült Királyságban

12 ezer fölé emelkedett a járvány magyar áldozatainak száma

12 ezer fölé emelkedett a járvány magyar áldozatainak száma