szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Fennállása óta a legjobb évet zárja az idén a jelentős magyarországi érdekeltségekkel rendelkező svájci Ringier médiacsoport.

A cég rekorderedményre számít, elsősorban a kelet-európai érdekeltségeknek köszönhetően, de a kedvezőtlen körülmények ellenére kielégítően alakult a svájci piac is. Utoljára 2000-ben könyvelt el rekorderedményt a konszern.

A konszern legjelentősebb piaca az idén is Kelet-Európa volt. A Blick für die Frau című női lap Csehországban és Szlovákiában 200 ezres példányban kel el, s az eredményekről beszámoló Martin Werfeli konszern-elnök szerint a lap kedvező fogadtatsára talált Romániában is.

Jónak ítélte a magyarországi üzletmenetet annak ellenére, hogy november elején megszűntették a Magyar Hírlapot. A Ringier Magyarországon többek között a Blikk, a Mai Nap és a Nemzeti Sport kiadója.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gazdaság

Népszabadság-per: a Ringier fellebbezett

Fellebbezést nyújtott be a Fővárosi Bíróság (FB) két és fél hete kihirdetett, nem jogerős döntése ellen a Ringier-csoport jogi képviselője abban az ügyben, amelynek tétje, hogy a svájci médiabirodalom kisebbségiből többségi tulajdonossá válhat a Népszabadságot kiadó társaságban.

MTI Gazdaság

A Ringier az A Pontnak adta el a Magyar Hírlapot

Megvásárolta a Magyar Hírlap kiadói jogait a Ringier Kiadói Kft.-től az A Pont MH Kiadói Kft., amelyben a napilap korábbi munkatársai által alapított cég az egyik tulajdonos - közölte Szombathy Pál főszerkesztő.

Meseország-ügy: Ilyen erővel vicces fiatalok feljelenthetnék a Macbethet is

Meseország-ügy: Ilyen erővel vicces fiatalok feljelenthetnék a Macbethet is

Azerbajdzsánban és Pakisztánban is kínai vakcinákkal oltják az embereket

Azerbajdzsánban és Pakisztánban is kínai vakcinákkal oltják az embereket

Hackerek törhették fel a Nemzeti Színház honlapját

Hackerek törhették fel a Nemzeti Színház honlapját