szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az előző, tíz évvel ezelőtti népszámláláshoz hasonlóan 2011-ben is az Állami Nyomda Csoport nyerte a népszámlás kérdőíveinek gyártására és a kapcsolódó logisztikai feladatok ellátására kiírt közbeszerzést - tájékoztatott a cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján szerdán.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) írta ki a 2011. évi népszámlálás nagypéldányszámú kérdőíveinek nyomdai előállítására, csomagolására és szállítására szóló közbeszerzést. A KSH-val kötött, 2011. november 8-ig szóló két szerződés összértéke nettó 215 millió forint - olvasható a közleményben.

A nettó 161 millió forint értékű első szerződés alapján az Állami Nyomda készíti el, csomagolja és szállítja le a szükséges kérdőíveket. A másik, nettó 54 millió forint értékű szerződés értelmében a társaság leányvállalatával, a Gyomai Kner Nyomda Zrt.-vel közösen végzi a kapcsolódó gyártási és logisztikai feladatokat a népszámlálás segédleteire, egyéb nyomtatványaira vonatkozóan.

A közlemény idézi Zsámboki Gábort, az Állami Nyomda vezérigazgatóját, aki elmondta, hogy az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően nyomtatványgyártási kapacitásuk eléri a napi 4 millió oldalt, s ez garancia arra, hogy minden magyar állampolgárhoz a megfelelő időben eljussanak a szükséges kérdőívek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

ÁNY: Arnold Mihály lemondott igazgatósági tagságáról

Kormánytisztviselői kinevezése és a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény vonatkozó rendelkezése miatt Arnold Mihály augusztus 10-i hatállyal lemondott az Állami Nyomda Nyrt. (ÁNY Nyrt.) igazgatósági tagságáról - közölte az ÁNY Nyrt. pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

MTI Itthon

Már nyomtatják a szavazólapokat az Állami Nyomdában

Már nyomtatják az áprilisi országgyűlési választás szavazólapjait az Állami Nyomdában, a szavazólapokat és egyéb kellékeket keddtől szállítják ki − közölte az Országos Választási Iroda (OVI) vezetőjének szervezési helyettese, Zubor András.

Graffitivel emlékeznek Maradonára Óbudán

Graffitivel emlékeznek Maradonára Óbudán

Ököllel ütöttek meg két fiút egy bevásárlóközpontban

Ököllel ütöttek meg két fiút egy bevásárlóközpontban

Daruval emeltek ki lakásából egy majd 300 kilós embert Franciaországban

Daruval emeltek ki lakásából egy majd 300 kilós embert Franciaországban