szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Malév utasai törzsutaspontjaikat átvihetik az Air Berlin törzsutasprogramjába, a Topbonusba - közölte a német légitársaság.

A Malév Duna Club programjának tagjai május 31-ig jelentkezhetnek a Topbonus programba - közölte az Air Berlin. Február 6-a óta az Air Berlin naponta indít járatokat Berlinből Budapestre.

Az átjelentkezéssel kapcsolatos információkat az érdeklődők az airberlin.com/dunaclub oldalon találják meg. A regisztrálást követő 14 napon belül a résztvevők postai úton megkapják a Duna Club szintjüknek megfelelő Topbonus-kártyát.

A Topbonus programnak jelenleg több mint 2,8 millió résztvevője van. Az összegyűjtött mérföldeket ingyenes utazásokra, illetve Air Berlin Business Class Upgrade (üzleti osztályú felminősítés) céljára lehet beváltani.

A légitársaság március 20-ára tervezett csatlakozása a Oneworld légi szövetséghez a cég szerint még vonzóbbá teszi a Topbonus programot a törzsutasok számára.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az I. kerület szerződést bont a Demeter Szilárd vezette PIM-mel

Az I. kerület szerződést bont a Demeter Szilárd vezette PIM-mel

Koronavírusos Törőcsik András, az Újpest legendája

Koronavírusos Törőcsik András, az Újpest legendája

Kórházi ágyáról jelentkezett a horrorbalesetet túlélt F1-es pilóta

Kórházi ágyáról jelentkezett a horrorbalesetet túlélt F1-es pilóta