szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mindössze négy hónapjuk maradt azoknak, akik az idei év végén lejáró üdülési csekkjeiket fel szeretnék használni. A szállodák akciókkal várják a megmaradt utalványokat beváltókat.

Idén január elsejétől megszűnt az üdülési csekkek kibocsátása, a korábban kiadott utalványokat még négy hónapig, azaz 2012. december 31-ig lehet felhasználni - írja a pénzcentrum. Részben a még forgalomban levő Üdülési Csekkek felhasználására indít kampányt szeptemberben a Magyar Turizmus (MT) Zrt. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSzÉSz).

A kampány fő célja, hogy a lakosságot arra ösztönözze, hogy a még meglévő Üdülési Csekkeket az érvényességi időn belül váltsa be. A november közepéig zajló kampány során különböző, bor és gasztronómiához kapcsolódó akciós ajánlatok között válogathatnak az itthoni utazást tervezők, melyeket az akcióban részt vevő több mint 80 szálláshely biztosít.

A kampányban részt vevő szálláshelyek 2=3 éjszaka típusú akcióval vagy minimum 10 százalékos kedvezménnyel várják az utazókat. A csomag mellé a bor és gasztronómiához szorosan kapcsolódó ingyenes pluszszolgáltatást is nyújtanak a szállodák. A nemzeti turisztikai marketingszervezet a szeptembertől november közepéig futó kampány támogatására két hét múlva már letölthető, minden platformon futó, ingyenes mobilalkalmazást is indít, ahol GPS alapú listákon vendéglátóhelyek, bor és gasztronómiai fesztiválok és exkluzív szállásajánlatok között is böngészhetünk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hamisítani kezdték a Covid-tesztek eredményét, hogy pénzt spóroljanak és utazhassanak

Hamisítani kezdték a Covid-tesztek eredményét, hogy pénzt spóroljanak és utazhassanak

OGYÉI-főigazgató: Nem csak Magyarország vehet Európában az orosz vakcinából

OGYÉI-főigazgató: Nem csak Magyarország vehet Európában az orosz vakcinából

A Google hajlandó fizetni az online tartalomért – egyelőre csak Franciaországban

A Google hajlandó fizetni az online tartalomért – egyelőre csak Franciaországban