szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. szükségesnek tartotta közölni, hogy a Pénzügyi Szemlében megjelent, az szja-rendszer visszásságait bemutató tanulmány nem a cég megbízásából született, és szerzője nem a Századvég nevében közölte

A Napi.hu-nak küldött közleményben elhatárolódott Virovácz Péter nevű tudományos munkatársától a Századvég Gazdaságkutató Zrt..

Virovácz egyik szerzője volt azon tanulmánynak, amely szerint az egykulcsos szja bevezetésénél az adócsökkentés 74 százaléka a két legmagasabb jövedelmi tizedhez tartozó gyermektelen állampolgárok nettó jövedelmét növeli.

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. szükségesnek tartotta közölni, hogy a Pénzügyi Szemlében megjelent tanulmány nem a cég megbízásából született, és szerzője nem a Századvég nevében közölte. Arra kérték a Napi.hu-t, hogy a Századvéget mint munkáltatót ne nevezzék meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lángoló kamion miatt zárták le az M1-est​​​​​​​

Lángoló kamion miatt zárták le az M1-est​​​​​​​

Nagyszabású Star Wars-játék készül, ezúttal a Ubisoftnál

Nagyszabású Star Wars-játék készül, ezúttal a Ubisoftnál

Mosás közben felszabaduló mikroszálakkal van tele az északi-sarkvidék

Mosás közben felszabaduló mikroszálakkal van tele az északi-sarkvidék