szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sokan már egyáltalán nem hordoznak magukkal névjegykártyát, pedig nem csak arra jó, hogy átadjuk elérhetőségeinket, hanem kapcsolatokat is tudunk velük létesíteni. Tippek arra, milyen is egy jó névjegykártya.

Sok ember ma már egyáltalán nem hord magánál névjegykártyát, pedig mindenképpen érdemes lenne. Ugyanis a névjegykártya nem csak arra szolgál, hogy átadjuk elérhetőségeinket, hanem ezzel beszélgetést is tudunk kezdeményezni, illetve kapcsolatokat tudunk létesíteni. A Business Insider összeszedett pár példát arra, hogy milyen is az igazán jó névjegykártya.

Az oldal négyfajta névjegykártya-változatot vázol fel, melyek különböző emberekhez, cégekhez passzolhatnak. Van a minimalista, ebben az esetben a kevesebb információ, a letisztult dizájn a meghatározó, ez adja a kártya professzionalitását.

Ha meg akarjuk törni a jeget, ki akarunk tűnni, lehet vicces kártyát is készíteni, ezzel ugyanis megmaradunk az emberek emlékezetében. Ha a munkánk során bármilyen vizuális tartalmat készítünk, akkor érdemes lehet olyan megoldást választani, amikor is a névjegykártya egyik oldalán bemutatjuk a munkánkat. Például egyes fényképeinket lehet rányomtatni a kártyákra, vagy az Instagram oldalunkra mutató linket rakhatjuk rá, így portfóliónk egy részét is be tudjuk mutatni.

Emellett ha inkább szuper esztétikai érzékünket szeretnénk megcsillogtatni, akkor érdemes lehet a munkánkra utaló dizájnelemeket vegyíteni a kártyán. Például egy ingatlanügynök egy-két visszafogott villát is rárakhat a névjegykártyájára.

A névjegykártya változatok megtekintéséért ide kell kattintani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Swingertalálkozón fertőződött meg koronavírussal több tucat ember New Orleansban

Swingertalálkozón fertőződött meg koronavírussal több tucat ember New Orleansban

Niedermüllerék szembemennek a kormánnyal és adót emelnek Erzsébetvárosban

Niedermüllerék szembemennek a kormánnyal és adót emelnek Erzsébetvárosban

Az EU bankja 58 milliárd forinttal segíti a magyar egészségügyet a koronavírus miatt

Az EU bankja 58 milliárd forinttal segíti a magyar egészségügyet a koronavírus miatt