szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár mindegyik főnök különböző, mindegyiküknek megvan a saját menedzselési, kommunikációs gyakorlata, ám vannak olyan vezetők, akikkel egyáltalán nem biztos, hogy jó dolgozni.

A Mashable összeszedett 10 olyan főnöktípust, akikkel minden bizonnyal egyáltalán nem dolgoznának (dolgoznak) együtt szívesen munkavállalóik.

A listán az első helyen a 0-24 órában, a hét minden napján dolgozó főnök áll, aki soha nem hagy minket a békén. A következő pozícióban a dühproblémákkal küzdő vezető áll, őt követi az a főnök, aki azt hiszi, ő a legjobb barátunk. A következő helyen az a típusú főnök található, aki folyamatosan magát sajnálja, hogy ilyen rosszul teljesít (illetve ilyen rossz helyen dolgozik), az ötödik pozícióban pedig az a főnök van, akinek fogalma sincsen arról, hogy mivel is kellene foglalkoznia.

Vannak olyan főnökök, akik megfutamodnak a feladatok, kommunikáció elől, illetve vannak olyanok is, akik képtelenek lépést tartani a korral, folyamatosan a fiatalabbakon kárognak. Vannak azok a vezetők is, akik utálnak szinte minden beosztottat, és vannak a fontoskodók, akik mindent maguk szeretnének megoldani, nem tudnak delegálni. Utolsó helyen pedig az a főnök szerepel, aki olyan, mint a rosszabb helyettesítő tanárok: ha nem dolgozunk, neki az is rendben van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Maradonának volt egy kamionja azért, hogy ne tudják megállítani az újságírók

Maradonának volt egy kamionja azért, hogy ne tudják megállítani az újságírók

Orbán beállt sofőrködni a tesztelő medikusokhoz

Orbán beállt sofőrködni a tesztelő medikusokhoz

A tanítóképzőket lenyelik az egyházak, a tanárképzés lassan összeomlik

A tanítóképzőket lenyelik az egyházak, a tanárképzés lassan összeomlik