szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem mindenki tud olcsón ingatlan bérelni a várban - derült ki az RTL Klub Híradója szerint az Együtt által kikért dokumentumokból.

Miközben a nagyvállalkozó Garancsi István cége mindössze tizenháromezer forintot fizet az önkormányzatnak egy lakásért, addig ugyanabban az utcában, az Úri utcában egy garázst ötvenezerért ad ki az első kerület - hangzott el az RTL Klub műsorában.

Az ottani ingatlanügyek miatt már nyomoz a rendőrség.

A fideszes önkormányzat szerint minden szabályos, a Garancsi érdekeltségében lévő cég korábban szerzett bérleti jogot a lakásra.

Akkor havi 2430 forintot kellett fizetniük érte - tették hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
TGM: A Vidnyánszky-ügy

TGM: A Vidnyánszky-ügy

A Bükkben kószáló farkaskölyköt vettek videóra

A Bükkben kószáló farkaskölyköt vettek videóra

Eladó a togói diktátor hatalmas régi Mercedese

Eladó a togói diktátor hatalmas régi Mercedese