szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A politikusoknak jobban kéne ismerniük a valós helyzetet, vélik a szociális munkások, ezért megpróbálják eljuttatni nekik L. Ritók Nóra könyvét.

Szociális munkások 15 politikusnak, köztük Orbán Viktornak könyvet ajándékoztak, melyet a hvg.hu-n is rendszeresen publikáló L. Ritók Nóra írt a magyarországi szegénységről, számolt be az RTL Klub Híradója. A Láthatatlan Magyarország című könyvben képet kaphatunk a magyar nyomor valós helyzetéről. L. Ritók állítja, nem igaz, hogy annyival csökkent volna a szegénységben élők aránya, csak a KSH definíciója változott meg, így többen kiestek a kategóriából. Az Eurostat adatai nem véletlenül mutatnak több mint kétszer annyi szegényt, mint a magyar statisztikai hivatalé.

A könyvet Orbán Viktor budai rezidenciáján próbálták meg átadni, senki nem fogadta őket, jobb híján a postaládába dobták be.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Afrikában is lehet Forma–1-es futam

Afrikában is lehet Forma–1-es futam

Szijjártó: Márciusban újabb 500 ezer kínai vakcina érkezik

Szijjártó: Márciusban újabb 500 ezer kínai vakcina érkezik

Sok budapestit húztak már le százezrekkel, ezzel az új trükkel

Sok budapestit húztak már le százezrekkel, ezzel az új trükkel