szerző:
hvg.hu

A katasztrófavédelem közölt fotókat a tűzoltásról és az égési károkról.

Korábban megírtuk, egy műszaki cikkeket tároló, 3000 négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a főváros XIII. kerületében, a Frangepán utcában.

A katasztrófavédelem Facebookján fotókat is közölt az esetről. Azt írják, az oltáson dolgozó több mint ötven tűzoltónak tizenegy vízsugárral és két emelőre szerelt vízágyúval sikerült körülhatárolnia a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud. A környékről több száz embert kísértek biztonságos helyre.

©
©

A kigyulladt épület a Ramiris Europe Kft.-é. A szemtanú szerint elektromos tűz volt, a raktár porig égett.

Az elektronikai nagykereskedelemmel foglalkozó cég kára akár milliárdos is lehet.

A szomszédos Kodolányi János Főiskola azonban tájékoztatta hallgatóit, hogy a vizsgaidőszak a közelben történt tragédia ellenére folytatódik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!