szerző:
T. R.
Tetszett a cikk?

Az Echo Tv műsorszolgáltatása 2019. április 1-től megszűnik.

Azt írja a Magyar Nemzet, hogy az Echo Hungária TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság beolvad a HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaságba.

A két társaság tulajdonosa bejelentette: a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány közlése szerint az Echo Tv műsorszolgáltatása 2019. április 1-től megszűnik.

A beolvadás egyik jele, a közös mikrofonszivacs
©

A Hír Tv értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz – áll a közleményben.

A Hír Tv a közleményében hozzáteszi, az Echo meghatározó műsorai a csatorna megszűnése után a Hír Tv csatornáján lesznek elérhetők. Korábban, miután Simicska Lajos kivonult a médiából, sokáig arról pletykáltak, a Hír Tv szűnik meg és olvad be Mészáros Lőrinc egykori televíziójába. De – minden jel szerint azért, mert a Hír Tv ismertebb márka – más döntés született.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Véres bosszúval fenyegetőznek Iránban az atomtudós elleni merénylet után

Véres bosszúval fenyegetőznek Iránban az atomtudós elleni merénylet után

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók

Betegszállító és főorvos a járvány újabb áldozatai között

Betegszállító és főorvos a járvány újabb áldozatai között