szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Budafoki úti ingatlan 32 ezer négyzetméteréből 2200-ra kötött szerződést a cég.

A DTZ ingatlan tanácsadó segítségével találta meg a  szofverfejlesztő cég a központjához közeli ingatlant, amely minden tekintetben megfelel az elvárásaiknak. Az igények hamar találkoztak, így sikerült a mielőbbi üzletkötés –adta hírül az ingatlanhírek.hu

"Ezzel a tranzakcióval az IP West irodaház bérbeadottsági szintje elérte a 83 százalékot, ami meghaladja a budapesti bérirodaházak, de még a Dél-Budai alpiac magasnak számító telítettségi arányát is. Célunk, hogy a közeljövőben több kisebb, már folyamatban lévő ügyletet is lezárjunk az IP Westben.„– mondta P.Kovács Anikó, a DTZ ingatlan-tanácsadója.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!