szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A pénz egy részét a gyermekeiknek ajándékozták.

Egy korábban hajléktalan életmódot folytató párnak a munkaadója megengedte, hogy az édesanyja üresen álló lakásába költözzenek. A beköltöző nő törölközőkeresés közben, a szekrényben talált egy fémdobozt, benne három borítékot, amelyben készpénz volt összesen legalább másfél millió forint értékben – közölte az ügyészség.

Később a pénzen a pár arany ékszereket, mobiltelefont, élelmiszert és italokat vásárol, továbbá annak egy részét gyermekeiknek ajándékozták.

Az ügyészség az elkövetőket nagyobb értékre elkövetett lopással vádolja. A bűncselekmény büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés.

Az ügyben a Győri Járásbíróság hoz érdemi döntést.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itthon is bemutatkozott az Opel Mokka - elektromos változatban is

Itthon is bemutatkozott az Opel Mokka - elektromos változatban is

Tagadja a magyar külügy, hogy beleszólnának az ukrán választásokba

Tagadja a magyar külügy, hogy beleszólnának az ukrán választásokba

Budapestre jön Ozzy Osbourne

Budapestre jön Ozzy Osbourne