szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ugyanazon a napon került Mészáros érdekeltségébe az ingatlan, mint a másik villa.

A széchenyihegyi mellett egy másik ingatlant is megvásárolt Mészáros Lőrinc érdekeltsége a XII. kerület villanegyedében – írja a Telex. A lap szerint néhány utcával arrébb, Farkasvölgyben ugyanaz a Mészáros-cég ugyanakkor vásárolt még egy ingatlant, ami hivatalosan szintén lakóház.

A panoráma hasonlóan pazar, mint az előzőleg bemutatott ház esetében, bár a cikkben megjegyzik, hogy eggyel kevésbé exkluzív, mert nagyobb részt foglal el a látképből a gazdagréti lakótelep, mint a Duna és a pesti belváros. A ház a 90-es években épült, jelenleg átalakítás alatt van, az utca egyik lakója azt állította a Telexnek, hogy Mészárosék napi szinten ott vannak az építkezésen.

A földhivatali nyilvántartás szerint az ingatlan pontosan ugyanakkor került Mészáros érdekeltségébe, mint az előző ház. A beruházó szintén megegyezik: az az Éder Zoltán, aki a másik ház tulajdonosi körében már felbukkant.

Buda legszebb részére költözik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

A XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti egyik panorámás utcában lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közös otthona - írta a Telex, amely a tulajdonlap és egy ügyvédi felszólítás segítségével beazonosította az épületet. Zajlik a felújítás, nagy a sürgés-forgás.

A kettes számú ingatlan A és B részre van osztva, Éder mindkettőt a kétezres évek elején vásárolta. A B a mai napig az övé, míg az A viszont tavaly ugyanazon a novemberi napon adta el a Mészáros-érdekeltség Art-Com Kft.-nek, amelyen a másik, széchenyihegyi ház is gazdát cserélt.

Az Art-Com Kft., tulajdonosa az EKHO magántőkealap. Az EKHO esetében pedig látszik, hogy a kezelője a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
gergely Márton, Matalin Dóra, Szabó Yvette hvg360

Szerelmes Mészáros: Várkonyi kitervelt vallomását hírzárlat követi

Mint egy gyorsan lerántott ragtapaszon, olyan sietséggel igyekszik túlesni a kormánybulvár Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolatának hírén. A médiaterv eddig jól működött, kérdés, hogy a jövőben mennyire lesz fegyelmezett a csillogáshoz szokott menyasszony.

hvg.hu Ingatlan

Buda legszebb részére költözik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

A XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti egyik panorámás utcában lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közös otthona – írta a Telex, amely a tulajdonlap és egy ügyvédi felszólítás segítségével beazonosította az épületet. Zajlik a felújítás, nagy a sürgés-forgás.