Tetszett a cikk?

Deutsch Tamást a Fidesz-frakció a Országgyűlés alelnökévé javasolja megválasztani, a posztról európai parlamenti elfoglaltságai miatt 2004. február 1-jei hatállyal lemondó Szájer József helyére.

Deutsch az év elején mond le fővárosi Fidesz-elnöki posztjáról; a kérdés szóba került a Fidesz országgyűlési frakciójának hétfői zárt tanácskozásán is, amelyen Orbán Viktor pártelnök a fővárosi Fidesz megújulásának szükségességéről beszélt - tájékoztatta az MTI-t a neve elhallgatását kérő, a frakcióülésen jelen lévő politikus. Orbán Viktor a frakcióülésen beszélt arról is, hogy a szövetséggé válás jegyében a fővárosban is át kell alakulnia a Fidesznek, a pártcsoportoknak a választókerületekhez igazodva kell formálódniuk, ahogy ez a változás vidéken is végbement.

Deutschot a pártelnök és Áder János frakcióvezető javaslatának megfelelően javasolja a Fidesz-frakció a Országgyűlés alelnökévé megválasztani. Az "egy poszt egy ember" elvnek megfelelően Deutsch Tamás fővárosi elnöki pozícióját az alelnöki posztra váltja fel. Egyelőre kérdéses, hogy a fővárosi Fidesz élére ki kerülhet, de az MTI-t a pártvezetéshez közel álló forrásból úgy tájékoztatták, van, aki erre a posztra Fónagy János országgyűlési képviselőt, volt közlekedési minisztert javasolja. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Különleges technikával készít lámpát egy magyar tervező

Különleges technikával készít lámpát egy magyar tervező

Holtan találtak egy idős nőt Hegymegen

Holtan találtak egy idős nőt Hegymegen

Tényleg hoz újítást az MNB minősítése a legnépszerűbb lakossági hiteleknél?

Tényleg hoz újítást az MNB minősítése a legnépszerűbb lakossági hiteleknél?