szerző:
HVG
Tetszett a cikk?

A Szövetség a Nemzetért Alapítvány tulajdonában álló Polgárok Háza Kht. nonprofit kft.-vé alakul, s tulajdonrészt kap belőle ügyvezetője, Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója – derül ki a HVG e heti számából.

Az átalakulás során Kubatov a frakciótársa, Hende Csaba által vezetett alapítványtól névértéken megvásárolt 100 ezer forintnyi üzletrészt, így 3,34 százaléka lesz a 3 millió forint törzstőkéjű kft.-ben. A cég nemcsak a fővárosi VIII. kerületi Visi utcai Polgárok Házát üzemelteti (amit az alapítvány vett és újított fel), hanem a kht. indította a Fidesz 2006-ban nyitott webáruházát is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itthon

Győrfi és Kubatov a Zuschlag-gyanúsítottak listáján

Immár focicsapat méretű a Zuschlag-ügy gyanúsítottjainak a száma, a héten ugyanis további két ember – a hvg.hu tudomása szerint Kubatov Iván és Győrfi Ludovic – bővítette azoknak a körét, akikről a nyomozó hatóság úgy véli, valamilyen módon részt vettek az egyesületeknek illegális pénzekkel való feltöltésében. A két új gyanúsított számlák gyártásával és cégátruházásokkal segítette Zuschlag és társai tevékenységét.

Vélemény

APEH-vizsgálat Orbánnál, Kubatovnál

Meg kellene fogadni Vámosi Nagy Szabolcsnak, az APEH korábbi elnökhelyettesének tanácsát: a politikusi adóellenőrzés ezentúl legyen nyilvános és kötelező. Párthovatartozástól függetlenül. Tény, ha meglépné a dolgot, felkent elitünk egyik fele nem tudna saját vagyonára álcahálót borítani, úgy, hogy közben riválisáét szellőzteti. A másik fele nem tudna az üldözöttség mártírpózában tetszelegni. Olyan nagy ár ez a közteher-fizetési morál javulásáért?

Óriási segítséget kapnak a Windows 7-felhasználók

Óriási segítséget kapnak a Windows 7-felhasználók

Legalább 300 ezren keresnek állást Magyarországon

Legalább 300 ezren keresnek állást Magyarországon

Orbán: Jövő héttől lehet jelentkezni a vakcináért, a kórházakban nem biztató a helyzet

Orbán: Jövő héttől lehet jelentkezni a vakcináért, a kórházakban nem biztató a helyzet