szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Magyar Nemzet információi szerint az MSZP-nél felmerült, hogy újra kellene gondolni a párt tavaly, még az EP-választások előtt véglegesített fővárosi listáját.

A napilap pénteki számában megjelent cikk ismertetése szerint Lendvai Ildikó pártelnök részvételével a napokban a XIII. kerületben egy kibővített frakcióülésre gyűltek össze a helyi szocialisták, ahol felmerült a lista újragondolásának ötlete.

A befutó helyeken ugyanis olyan politikusok vannak, akiket politikai vagy – egyes szocialista vélekedések szerint – büntetőjogi felelősség is terhelhet a BKV korrupciós ügyei miatt. Elsősorban Hagyó Miklós volt városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes (ő felügyelte a BKV-t is), Horváth Csaba volt főpolgármester-helyettes, Budapestért felelős kormánybiztos, Molnár Zsolt jelenlegi budapesti kampányfőnök és Steiner Pár fővárosi frakcióvezető listás helyét bírálták és bírálják sokan.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!