szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Szeviép Szerkezet- és Vízépítő Zrt. bruttó 1,2 milliárd forintért végzi el a Tatai Öreg-tó és az Által-ér rehabilitációját – az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság által kezdeményezett nyílt közbeszerzésre öt ajánlat érkezett. Az összességében legelőnyösebb ajánlatot adó Szeviép bruttó 1 213.215 632 forinttal lett a nyertes. Az értékelésnél döntő súllyal az ár esett a latba, de szerepelt a szempontok között a vállalt késedelmi kötbér és jótállás is.

Az elvégzendő munkák között szerepel egyebek mellett az Által-ér medrének a kikotrása, a Tatai Öreg-tó medrének kotrása és a műtárgyak rekonstrukciója is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!