szerző:
Hírszerző/FH
Tetszett a cikk?

A ház teljesen kiégett, a tűzoltók már csak az oltás után találtak rá a holttestre.

Egy ember meghalt, mikor péntekre virradó éjszaka kigyulladt egy családi ház Budapesten, a XV. kerületben. A ház teljesen kiégett, a tűzoltók már csak az oltás után találtak rá a holttestre.

A tűz éjfél után, a Szlacsányi Ferenc utcában ütött ki, egy körülbelül 60 négyzetméteres családi házban. A lángok megfékezése után a tűzoltók a kiégett épületet hőkamerával vizsgálták át, mivel a sűrű füst és pára miatt nem lehetett látni semmit. Ekkor találták meg a megégett testet, amit a tűzoltók kihoztak az épületből.

A lakásban teljesen megsemmisült a berendezés, a tűz végleges oltása közben - az izzó részek miatt - a tetőszerkezetet is meg kellett bontani - mondta a Független Hírügynökségnek Dudás Tamás, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság sajtóügyeletese. A tűz okát tűzvizsgáló fogja kideríteni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!