szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eljárás indult egy Budakeszin lakó férfival szemben, miután kiderült, hogy ő jutatta ki a sajtónak a Bakács Tibor áruházi lopását bemutató kamerafelvételeket - közölte a rendőrség.

Két héttel ezelőtt, február 4-én a késő esti órákban egy 52 éves, helyi férfi tulajdonított el az áruházból több terméket, mintegy ötezer forint értékben. Tekintettel arra, hogy az elkövető a körözési rendszerben nem szerepelt, alacsony volt a lopási érték, valamint a férfi együttműködő magatartást tanúsított, a lopás tényét elismerte, nem merült fel az őrizetbe vétel szükségessége. Az esetet a Budaörsi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya vizsgálja. A rendőrség ugyan nem közli, de ez az ügy a Bakács Tibor által elkövetett szalámilopás.

A feljelentéshez csatolták a biztonsági kamerák felvételét is. Ezek egy része az elmúlt napokban egy bulvárlap internetes oldalán megjelentek, ami miatt az áruház biztonsági szolgálata szintén feljelentést tett. Ez alapján indult eljárás a kapitányság bűnügyi osztályán személyes adattal való visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást.

A nyomozók a lakásán elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 37 éves M. J-t, aki az áruház biztonsági szolgálatának alkalmazottja volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem szabad megenni: szennyezett kétszersültet hív vissza az IKEA

Nem szabad megenni: szennyezett kétszersültet hív vissza az IKEA

Illegális buliból a tetőn át menekült a Mönchengladbach focistája

Illegális buliból a tetőn át menekült a Mönchengladbach focistája

Hazai pálya: Mit keresett Sobri Jóska ott, túl a kidőlt fán? (videó)

Hazai pálya: Mit keresett Sobri Jóska ott, túl a kidőlt fán? (videó)