szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Deutsch Tamás betartotta, amit Twitteren ígért: szombaton délben ugróiskolát rajzolt színes krétával a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap budapesti épülete elé, tiltakozásképpen.

A fideszes EP-képviselő az ellen emelte fel a szavát, hogy az MTV "retusálós botránya" - szerinte - különösebb következmények nélkül maradt. Mint ismeretes, a köztévé híradójában kiretusálták Lomnici Zoltán fejét, de az incidens kivizsgálása után sem neveztek meg senkit felelősként, bár három tévés dolgozó fegyelmit kapott.

"Elfogadhatatlan, idióta eljárás, ami nem maradhat következmények nélkül", fogalmazott a politikus. "Csak azért, mert valakinek megfogalmazódik a fejben valami őrült ötlet, ne lehessen senkit kiretusálni", tette hozzá, majd kihangsúlyozta: neki "tetszik a rendszer", de egy ilyen eljárásnak bárki az áldozata lehet, és ezt nem szabad hagyni. "Világéletemben utáltam a következmények nélküliséget", mondta el az újságíróknak.

Deutsch egyébként egy Mansfeld Pétert ábrázoló pólóban jelent meg, elmondása szerint azért, hogy így tisztelegjen az 1956-os forradalomban részt vett, majd kivégzett fiú előtt.

Fotógalériánkhoz kattintson a képre!
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hétfő délután érkezik a rossz idő

Hétfő délután érkezik a rossz idő

291 újabb áldozata van a koronavírusnak

291 újabb áldozata van a koronavírusnak

Az oroszok törvényen kívül helyeztek egy európai szervezetet, ahol ők is tagok

Az oroszok törvényen kívül helyeztek egy európai szervezetet, ahol ők is tagok